Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Am Luat La Cunostinta

Am Luat La Cunostinta

Un profesor de limbă română a făcut pentru „adevărul un „top al cuvintelor folosite incorect în limba română. Expr.a avea (sau a lua) cunoștință de ceva = a ști, a fi informat.a aduce (ceva) la cunoștința cuiva = a informa pe cineva (despre ceva).a aduce la cunoștința publică = a da de știre tuturor.în cunoștință de cauză = cunoscând bine ceva.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Declar că am luat la cunoştinţă şi accept condiţiile sistemului de abonamente. Sunt de parere ca dumnezeu cel vesnic se bucura de buna vointa europenilor. Eseu la orice tema care sa contina cuvintele:entuziasm;

1
vizitati articolul complet aici : https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRLRcCqaWU65rC7rP9E-eBVsFkAXoL-PY8Bi6ExEixvHYWRdoF-&usqp=CAU
Problema este ca nu primesc notificari de toti prietenii cand posteaza intrebari! Eseu la orice tema care sa contina cuvintele:entuziasm; Expresia a lua la cunostinta este foarte des intalnita printre vorbitori, cu toate ca varianta corecta, consemnata in majoritatea dictionarelor limbii lua cunostinta de ceva sau a avea cunostinta de un lucru, cu sensul de a fi informat, a sti, a se pune la curent cu ceva ce pot aparea in contexte ca:

Corec e a lua la cunostinta sper ca te.am ajutat.

Pasămite aveau zmeii cunoștință de vitejia lui. Am luat la cunoștință, dar voi fi prezent. Nu am facut modificari la setari.

Pasămite aveau zmeii cunoștință de vitejia lui. A avea (sau a lua) cunoștință de ceva = a ști, a fi informat. În cunoștință de cauză = cunoscând bine ceva.

Traiectoria Proiectului De Lege Privind Vaccinarea Persoanelor Din Romania Lion Mentor
vizitati articolul complet aici : https://www.lionmentor.ro/noul-proiect-de-lege-privind-vaccinarea-persoanelor-din-romania
Romanian am luat la cunoștință situația drepturilor omului în țările partenere. Pe scurt, starea de a fi luat/a avea cunoştinţă de este o consecinţă a unui proces de aducere la cunoştinţă (cu de şi la în ordinea asta). Corec e a lua la cunostinta sper ca te.am ajutat.

Expresia a lua la cunostinta este foarte des intalnita printre vorbitori, cu toate ca varianta corecta, consemnata in majoritatea dictionarelor limbii lua cunostinta de ceva sau a avea cunostinta de un lucru, cu sensul de a fi informat, a sti, a se pune la curent cu ceva ce pot aparea in contexte ca:

Si cu toate ca eu mielul cred ca dumnezeu ar … Corec e a lua la cunostinta sper ca te.am ajutat. Cunoștință = cunoaștere directorul are cunoștință despre revendicările salariaților.

Va prezentam ultima noastră poziție, de când am luat la cunostinta despre ea. Specialistul subliniază că termenii incorecţi devin uzuali, întrucât sunt folosiţi frecvent în varianta greşită. Ministrul sănătăţii, ladislau ritli, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că a luat la cunoştinţă intenţia lui raed arafat de a demisiona.

Declaratiea Parintelui De Luare La Cunostinta A Situatiei La Invatatura Si Purtarea Elevului
vizitati articolul complet aici : https://ru.scribd.com/doc/251496499/Declaratiea-Parintelui-de-Luare-La-Cunostinta-a-Situatiei-La-Invatatura-Si-Purtarea-Elevului
A aduce (ceva) la cunoștința cuiva=a informa pe cineva despre ceva. A avea (sau a lua) cunoștință de ceva = a ști, a cunoaște, a fi informat. Ajungînd la curtea împăratului vecin, luă cunoștință.

Am luat la cunostinta faptul ca doamna angela merkel este in favoarea introducerii lui dumnezeu in constitutia ue.

Grup de cuvinte cu înțeles unitar care conține în mod necesar un verb și are valoarea morfologică a unui verb. Această fişă a disciplinei trebuie adusă la cunoştinţa studentului la începutul semestrului în care se studiază disciplina. Ajungînd la curtea împăratului vecin, luă cunoștință.

Posting Komentar untuk "Am Luat La Cunostinta"