Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Plata Sms Pod Fetesti

Plata Sms Pod Fetesti

Șoferii pot achita taxa de trecere în afara agenției de încasare fetești în. Pe ce benzi trebuie sa circuli daca vrei sa platesti taxa prin sms.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Controlul se va efectua prin intermediul camerelor video care înregistrează numărul de înmatriculare, număr care va fi verificat în sistemul electronic al. Circulatia pe podul fetesti cernavoda fara plata taxei constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda. Unii se tem, însă, de acest sistem, alţii nici nu au auzit de el.

La Ce Număr Trebuie Să Trimiți Sms Ca Să Plătești Taxa De Pod De La Fetești Pe Telefon Impact
vizitati articolul complet aici : https://playtech.ro/stiri/la-ce-numar-trebuie-sa-trimiti-sms-ca-sa-platesti-taxa-de-pod-de-la-fetesti-pe-telefon-21571
Cnadnr a pregătit două sisteme alternative de plată a taxei de pod de la feteşti, care vor fi active începând cu data de 1 mai 2015. Pentru a nu mai sta la rând pentru a plăti taxa de pod, poți face asta trimițâmd un singur sms. Pe ce benzi trebuie sa circuli daca vrei sa platesti taxa prin sms.

Trimite sms la numărul 7577 cu numărul de înmatriculare al mașinii urmat de categoria corespunzătoare tipului de vehicul.

Taxa de trecere a podului de la fetesti poate fi achitata in benzinarii, la caseria de la pod, la punctele de lucru ale uniunii nationale a transportatorilor rutieri din romania (untrr) sau prin sms. Pe ce benzi trebuie sa circuli daca vrei sa platesti taxa prin sms. Plata prim sms se poate efectua numai pentru o singură trecere și se taxează în conformitate cu termenii și condițiile operatorilor de telefonie mobilă.

Acest lucru se face pe benzile 2 și 3. With one click, the application performs bridge fee from fetesti, sending sms required by the system operator. Achitarea trecerii (peajului) prin sms se poate realiza în avans sau până la ora 24:00 a zilei următoare trecerii.

Cum Plătești Prin Sms Taxa De Pod De La Fetești Ghidul Complet și Metode De Plată Alternative Impact
vizitati articolul complet aici : https://www.impact.ro/cum-platesti-prin-sms-taxa-de-pod-de-la-fetesti-ghidul-complet-si-metode-de-plata-alternative-49770.html
Trimite sms la numărul 7577 cu numărul de înmatriculare al mașinii urmat de categoria corespunzătoare tipului de vehicul. Amenda pentru neplata trecerii podului de la fetesti este de 130 lei. Plata prin sms taxă de trecere pod fetești razvanbb.

Amenda pentru neplata trecerii podului de la fetesti este de 130 lei.

Plata prin sms taxă de trecere pod fetești razvanbb. Exemplu sms taxă pod fetești. Trimite sms la numărul 7577 cu numărul de înmatriculare al mașinii urmat de categoria corespunzătoare tipului de vehicul.

Taxa de pod de la feteşti va putea fi plătită şi prin sms de la 1 mai. Pe ce benzi trebuie sa circuli daca vrei sa platesti taxa prin sms. With one click, the application performs bridge fee from fetesti, sending sms required by the system operator.

E Tarif Compania Nationala De Administrare A Infrastructurii Rutiere
vizitati articolul complet aici : http://www.cnadnr.ro/ro/e-tarif
Plata prin sms taxă de trecere pod fetești razvanbb. Plata prim sms se poate efectua numai pentru o singură trecere și se taxează în conformitate cu termenii și condițiile operatorilor de telefonie mobilă. Si uite asa mai bine platesti amenda.

Optezi pentru plata prin sms, te incadrezi pe benzile 2 sau 3 si treci liber.

Si uite asa mai bine platesti amenda. Plătește direct de pe numărul tău orange, oricând înaintea trecerii peste pod sau cel târziu până la ora 24:00 a zilei următoare traversării podului de la fetești. Amenda pentru neplata trecerii podului de la fetesti este de 130 lei.

Posting Komentar untuk "Plata Sms Pod Fetesti"