Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Lidia Buble Si Razvan Simion S-Au Despartit

Lidia Buble Si Razvan Simion S-Au Despartit

Oare încă suferă după artistă? Recent, răzvan simion a fost surprins în casa altei femei, însă nu cu mâna goală, ci cu o pungă plină cu mâncare.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Prezentatorul de la „neatza a fost cel care a confirmat ruptura, prin intermediul unui mesaj publicat pe contul său de instagram. Zvonurile au fost confirmate, de această dată, lucrurile stau altfel. Răzvan simion a recunoscut public despărțirea de lidia buble, după ce, jumătate de an, amândoi au negat că ar avea probleme.

Cum Au Reacționat Părinții Lidiei Buble După Ce Solista S A Despărțit De Răzvan Simion Intr O Răzbunare Consumi Mai Multă Energie Tacataca Ro
vizitati articolul complet aici : https://tacataca.prosport.ro/cum-au-reactionat-parintii-lidiei-buble-dupa-ce-solista-s-a-despartit-de-razvan-simion-intr-o-razbunare-consumi-mai-multa-energie-65336/
Ce a făcut artista imediat după ce el a făcut anunțul: Prezentatorul tv a fost cel care a facut anuntul, confirmand zvonurile din ultima perioada. De cateva zile circula zvonul ca lidia buble si razvan simion nu mai sunt impreuna.

Vestea că prezentatorul tv și artista nu mai formează un cuplu nu a fost atât de surprinzătoare pentru unii.

Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Nu avem voie să mergem să ne prezentăm iubitul sau iubita până nu avem de. Şi mă iert şi pe mine pentru că nu am.

Cei doi nu se mai afișau împreună, nu mai mergeau la evenimente împreună și nici nu mai postau fotografii cu ei doi. Prezentatorul de la „neatza a fost cel care a confirmat ruptura, prin intermediul unui mesaj publicat pe contul său de instagram. Detaliul care îi dă de gol pe cei doi!

Lidia Buble și Răzvan Simion S Au Despărțit Prima Reacție A Artistei Capital
vizitati articolul complet aici : https://www.capital.ro/lidia-buble-si-razvan-simion-s-au-despartit-prima-reactie-a-artistei.html
Şi mă iert şi pe mine pentru că nu am. Pentru ca suspansul sa fie si mai mare, din acest punct de vedere, lidia buble a afirmat ca razvan nici nu are ce sa caute la ea acasa pana nu ii va cere mana. Acesta a scris un mesaj emotionant pe contul sau de instagram, prin si ma iert si pe mine pentru ca nu am mai avut ce sa ofer cand poate ar mai fi fost multe de oferit.

Recent, răzvan simion a fost surprins în casa altei femei, însă nu cu mâna goală, ci cu o pungă plină cu mâncare.

Au fost ani in care m am iubit prea putin in timp ce primeam prea multa. Prezentatorul de la „neatza a fost cel care a confirmat ruptura, prin intermediul unui mesaj publicat pe contul său de instagram. Nu avem voie să mergem să ne prezentăm iubitul sau iubita până nu avem.

Răzvan simion a confirmat despărțirea de lidia buble prin intermediul unui mesaj publicat pe instagram. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Au trecut cinci ani de atunci, însă în presă se zvonește că cei doi își trăiesc acum povestea de dragoste cu o pietricică în pantof.

Lidia Buble și Răzvan Simion S Au Despărțit Kfetele
vizitati articolul complet aici : https://www.kfetele.ro/bomba-in-showbiz-lidia-buble-si-razvan-simion-s-au-despartit-prezentatorul-acasa-la-o-alta-femeie-20080719
Nu avem voie să mergem să ne prezentăm iubitul sau iubita până nu avem de. Doar că acum nu este vreo informație falsă. Prezentatorul de la „neatza a fost cel care a confirmat ruptura, prin intermediul unui mesaj publicat pe contul său de instagram.

Chiar artista a făcut anunțul.

De cateva zile circula zvonul ca lidia buble si razvan simion nu mai sunt impreuna. Prezentatorul de la „neatza a fost cel care a confirmat ruptura, prin intermediul unui mesaj publicat pe contul său de instagram. Din mesajul postat de răzvan simion pe pagina sa de instagram putem deduce faptul că nu a durat mult și în presă au apărut tot felul de informații despre adevăratul motiv al despărțirii celor doi.

Posting Komentar untuk "Lidia Buble Si Razvan Simion S-Au Despartit"