Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Prajitura Cu Iaurt Grecesc

Prajitura Cu Iaurt Grecesc. Un desert rapid si bun, cu reusita garantata. Dacă doriţi să faceţi prăjitura de exemplu în tava de la aragaz, atunci va trebui să dublaţi cantităţile. E spumoasă și pufoasă ca un sufleu. Mod de preparare reteta prajitura cu visine si iaurt. Se amestecă uşor şi se toarnă peste spuma de ciocolată.

Gras) 3 oua 110 ml ulei 225 grame de zahar 180 grame faina 1 lingura praf de. Tava se lasă la rece pentru 3 ore şi, în momentul servirii, se porţionează şi se serveşte cu ciocolată rasă. Mod de preparare prajitura cu iaurt si fructe. Prajitura cu frisca si capsune. Azi va prezint o reteta simpla de prajitura cu caise in care nu am pus deloc grasime deoarece folosind iaurt grecesc nu a mai fost cazul sa pun ulei,margarina sau unt.este o prajitura placuta si racoroasa, potrivita ca desert in perioada verii.puteti citi reteta aici pe site sau o puteti viziona pe canalul.

Prăjitură Cu Prune Si Iaurt Bucate Aromate
Prăjitură Cu Prune Si Iaurt Bucate Aromate Source from : https://bucate-aromate.ro/2014/08/prajitura-cu-prune-si-iaurt/
Prajitura cu frisca si capsune. Mod de preparare prajitura cu caise si iaurt grecesc: Preincalzim cuptorul la 180 c. Reinventam bucataria traditionala cu iaurtul cu specific grecesc olympus. Ingrediente pentru prajitura cu iaurt:

350 g iaurt cu specific grecesc olympus.

Se ia un sfert din compozitie si se amesteca cacaoa. 300 ml ulei de floarea soarelui. Prajitura cu frisca si capsune. Mod de preparare prăjitură cu prune şi iaurt. Azi va prezint o reteta simpla de prajitura cu caise in care nu am pus deloc grasime deoarece folosind iaurt grecesc nu a mai fost cazul sa pun ulei,margarina sau unt.este o prajitura placuta si racoroasa, potrivita ca desert in perioada verii.puteti citi reteta aici pe site sau o puteti viziona pe canalul.

Rupem foile de placinta (pastram una pe care o vom asterne pe fundul tavii) in bucati potrivite. Mod de preparare prajitura cu caise si iaurt grecesc: Toate ingredientele, inclusiv iaurtul, ar trebui să fie la temperatura camerei. E spumoasă și pufoasă ca un sufleu. 300 ml ulei de floarea soarelui.

Desert Prajitura Cu Visine Si Iaurt
Desert Prajitura Cu Visine Si Iaurt Source from : https://www.bucataras.ro/retete/desert-prajitura-cu-visine-si-iaurt-87280.html
Ingrediente blat prajitura cu iaurt si lamaie 200 g faina 150 g iaurt grecesc Azi va prezint o reteta simpla de prajitura cu caise in care nu am pus deloc grasime deoarece folosind iaurt grecesc nu a mai fost cazul sa pun ulei. Se ia un sfert din compozitie si se amesteca cacaoa. Se adauga bobitele de vanilie. Inainte de a servi, tai in mici bucati patrate sau triunghiulare si presari cu nuca de cocos.

Am uns cu unt moale tava de 30 x 25 x 6 cm și am turnat compoziția în ea.

6 oua, 300 gr faina, 100 gr malai, 400 gr zahar, 12 linguri de apa, 1 esenta de lamaie, 500 gr zmeura, 500 gr iaurt grecesc, 150 gr zahar pudra, 1 estenata de vanilie, fructe de sezon pentru ornat. Mod de preparare reteta prajitura cu visine si iaurt. Simplu de făcut, din câteva ingrediente şi foarte rapid de mâncat. Foi de placinta 400 g adica un pachet din comert, portocale 2 buc vom folosi doar coaja, ar fi bine sa fie portocale netratate, bio, oua 4 buc, zahar 450 g, ulei 200 ml, praf de copt 20 g, iaurt 250 g, esenta de vanilie 1 linguri, apa 500 ml. Se amesteca faina cu zaharul si praful de copt.

Se amesteca faina cu zaharul si praful de copt. Reinventam bucataria traditionala cu iaurtul cu specific grecesc olympus. Un desert rapid si bun, cu reusita garantata. Rapid si sanatos pentru a prepara prajitura cu iaurt nu ai nevoie nici macar de un mixer, ci doar de cel mult 10 minute pentru a amesteca ingredientele. Prajitura cu frisca si capsune.

Prăjitură Grecească Cu Foi De Plăcintă și Iaurt Lemonopita
Prăjitură Grecească Cu Foi De Plăcintă și Iaurt Lemonopita Source from : https://sodelicious.ro/retete/prajitura-greceasca-cu-foi-de-placinta-si-iaurt-lemonopita/
6 oua, 300 gr faina, 100 gr malai, 400 gr zahar, 12 linguri de apa, 1 esenta de lamaie, 500 gr zmeura, 500 gr iaurt grecesc, 150 gr zahar pudra, 1 estenata de vanilie, fructe de sezon pentru ornat. Se adauga bobitele de vanilie. Rapid si sanatos pentru a prepara prajitura cu iaurt nu ai nevoie nici macar de un mixer, ci doar de cel mult 10 minute pentru a amesteca ingredientele. Am uns cu unt moale tava de 30 x 25 x 6 cm și am turnat compoziția în ea. Se amestecă uşor şi se toarnă peste spuma de ciocolată.

Pentru a se inchega prajitura fara coacere cu iaurt, am adaugat putina gelatina in compozitie.

Azi va prezint o reteta simpla de prajitura cu caise in care nu am pus deloc grasime deoarece folosind iaurt grecesc nu a mai fost cazul sa pun ulei,margarina sau unt.este o prajitura placuta si racoroasa, potrivita ca desert in perioada verii.puteti citi reteta aici pe site sau o puteti viziona pe canalul. Se ia un sfert din compozitie si se amesteca cacaoa. Aici gasiti reteta placintei cu iaurt. Gras) 3 oua 110 ml ulei 225 grame de zahar 180 grame faina 1 lingura praf de. Am uns cu unt moale tava de 30 x 25 x 6 cm și am turnat compoziția în ea.

Posting Komentar untuk "Prajitura Cu Iaurt Grecesc"