Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Casa De Vanzare Techirghiol

Casa De Vanzare Techirghiol. Pozitionata la intersectia a doua strazi pe o suprafata de 1100 mp, aceasta casa este firma de vanzare produce ambalaje din carton ondulat conform standardelor fefco. Maria, centre de tratament balnear si miniparcul acvatic. Case apartamente terenuri spatii comerciale. Proprietar agentie bancă dezvoltator agenție 0% comision. Pensiune noua, la alb, cu 10 apartamente si 6 camere matrimoniale, personalizabila la potentialul turistic deosebit al zonei.

/ casă de lux în cartier de elită amplasat în mun. Pensiune noua, la alb, cu 10 apartamente si 6 camere matrimoniale, personalizabila la potentialul turistic deosebit al zonei. Vânzare case cu 1,2,3,4 etaje în chișinău la preț accesibil. Case de vânzare în techirghiol. Agentia acord imobiliar va ofera spre vanzare casa in techirghiol facuta din piatra si caramida, compusa din 3 camere, baie mare de 12 mp, garaj de 39 mp si o curte de 700 mp.

Casa De Vanzare Techirghiol Techirghiol Olx Ro
Casa De Vanzare Techirghiol Techirghiol Olx Ro Source from : https://www.olx.ro/oferta/casa-de-vanzare-techirghiol-IDan9IJ.html
173 anunturi imobiliare active in orasul iasi de la proprietari sau dezvoltatori imobiliari. Agentia acord imobiliar va ofera spre vanzare casa in techirghiol facuta din piatra si caramida, compusa din 3 camere, baie mare de 12 mp, garaj de 39 mp si o curte de 700 mp. Casa 2 camere de vanzare. Pe etajul 1 se gasesc 2 dormitoare cu bai individuale.pe etajul 2 se gasesc alte 2 dormitoare mari si spatioase cu bai. Casa de vanzare, techirghiol, manastirea techirghiol, avand 6 camere.

Vanzare un imobil compus din vila d+p+e+m construita din bca in 1993, cu o suprafata construita totala de 345 mp, amprenta la sol de 117 mp si teren proprietate 300 mp cu o deschidere la sosea de 13 m.

3 camere, baie, bucatarie si 2 holuri + magazie este renovata toata casa casa de vanzare, zona coiciu trocadero, constanta, 3 camere, doua bai, bucatarie open space, centrala proprie pe gaze, suprafata teren 200. Case de vânzare în techirghiol. 🏡 profita de preturile avantajoase in techirghiol in centru sau spre periferie 🏡. Situata pe o strada linistita, langa centru, manastirea sf. Techirghiol , peste drum de piscina cu apa sarata din aceeasi localitate.

Techirghiol casa p +1 zona linistita 85500 eur. 790 likes · 12 talking about this. Case de vânzare în techirghiol. Noiembrie 13, 2013november 13, 2013 imobiliare constanta uncategorized. Vand masuta lemn intarsie ⭕ vand masuta lemn intarsie,noua,superba,sertar,dimensiuni:

Agentia Imobiliara Casa Anunturi Imobiliare Din Judetul Constanta
Agentia Imobiliara Casa Anunturi Imobiliare Din Judetul Constanta Source from : https://casa-constanta.ro/imobiliare/oferta_casa/5093
Proprietar agentie bancă dezvoltator agenție 0% comision. 173 anunturi imobiliare active in orasul iasi de la proprietari sau dezvoltatori imobiliari. Casa cu doua intrari de pe o terasa, 3 camere, hol lung de 8 m, baie, bucatarie, totul faiantat si cu gresie, geamuri termopane, gradina din fata casei. De la infiintare afacerea de vanzare a fost in continua crestere. Vand masuta lemn intarsie ⭕ vand masuta lemn intarsie,noua,superba,sertar,dimensiuni:

Pe parter se afla camera de zi , loc de luat masa, bucatarie mare,spatioasa,iesire in terasa si baie de servici.

Produse piata / alimentatie techirghiol, vand : Techirghiol casa p +1 zona linistita 85500 eur. 🏡 profita de preturile avantajoase in techirghiol in centru sau spre periferie 🏡. Terenuri de închiriat în techirghiol. Cele mai multe anunturi cu case de vanzare din iasi.

Cauți o casa în techirghiol? Vanzare un imobil compus din vila d+p+e+m construita din bca in 1993, cu o suprafata construita totala de 345 mp, amprenta la sol de 117 mp si teren proprietate 300 mp cu o deschidere la sosea de 13 m. Imobiliare » case de vanzare. Imobilul se afla la o distanta de 5 minute de lac cu deschidere la 2 strazi principale o deschidere de 26ml iar. » galati, sendreni, zona serbestii vechi.

Case Vile De Vanzare Techirghiol Constanţa Anunturi Imobiliare Ro
Case Vile De Vanzare Techirghiol Constanţa Anunturi Imobiliare Ro Source from : https://www.imobiliare.ro/vanzare-case-vile/constanta/techirghiol
Tamplarie aluminiu cu geam termoizolant, centrala proprie combustibil solid, dusumele lemn masiv. Techirghiol casa p +1 zona linistita 85500 eur. Case apartamente terenuri spatii comerciale. Proprietar agentie bancă dezvoltator agenție 0% comision. Casa situata in iasi , zona popas pacurari are o suprafata utila de 110 mp pe un teren de 200 mp compusa din 4 camere si dependinte.

All imobiliare constanta ofera la vanzare in exclusivitate in techirghiol, str.

Casă de vânzare la schinoasa. 100 m2 2 camere 1 bai. De la infiintare afacerea de vanzare a fost in continua crestere. Proprietar agentie bancă dezvoltator agenție 0% comision. Vânzare case cu 1,2,3,4 etaje în chișinău la preț accesibil.

Posting Komentar untuk "Casa De Vanzare Techirghiol"